joi, 8 martie 2012

Noul iPad

Asa cum deja stiti probabil, iar daca nu stiati ati aflat acum, Apple a lansat ieri noul iPad, intr-o ceremonie la San Francisco devenita clasica, respectand aproape riguros ritualul pe care Jobs l-a transformat in manual de marketing (sau ii puteti spune mai simplu arta, in opinia mea).

Noul gadget banuiesc ca va fi "bomba cu ceas" in domeniul vanzarilor, acolo unde Apple oricum era lider. Asta mai ales pentru ca nu a trecut nici macar  1 an de la disparitia dintre noi a celui care, probabil, iti putea vinde pe sume frumusele pana si ofertele gratuite de la vodafone :D. Conteaza acest lucru, sunt convins!



Bun, despre display-ul Retina de 9.7 inch, procesorul A5X, dimensiuni si greutate, despre camera de 5MP si viteza de transfer pe 4G nu o sa scriu aici pentru ca o sa o faca altii mai in masura ca mine, daca nu au facut-o deja. Insa, specificatiile noului iPad nu sunt fantastice pe hartie, de aici poate si dezamagirea unora din online si presa, iar din niste articole si comentarii citite, inteleg ca dispozitivul e oarecum sub asteptari.

Un jurnalist englez de la Telegraph pare insa ca nu e de acord si puncteaza ca abia dupa ce il incerci vei vedea diferentele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu